Koffiemachine service

Wij leveren zakelijke koffiemachine service, reparatie en onderhoud voor alle merken machines. Zonder contract. Onze monteurs kunnen op locatie vaak een oplossing bieden voor uw koffieproblemen. In sommige gevallen dient de automaat te worden meegenomen voor reparatie en bieden wij een vervangende machine aan. Zo zit u nooit zonder koffie en heeft u snel uw gerepareerde automaat terug. Mocht de machine niet meer gemaakt kunnen worden kunnen wij u goed adviseren over een nieuw model. Persoonlijke service zit in ons dna, al meer dan 30 jaar!


Koffiemachine service aanvragen?

Neem contact op

Zakelijke koffiemachine service zonder gedoe

Wanneer u op ons kunt rekenen:

Koffiemachine reparatie

Er mankeert iets aan uw koffiemachine op kantoor en zelf oplossen is geen mogelijkheid. Er moet gewoon goede koffie uit de machine komen en wilt snel een oplossing.

Koffiemachine onderhoud

Uw koffiemachine op kantoor heeft een onderhoudsbeurt nodig en u heeft geen behoefte aan een (langdurig) contract. U wilt het liefst dat de machine nog zo lang mogelijk mee gaat.

Koffiemachine monteur

De koffiemachine op kantoor vertoont mankementen en u wilt dat een gecertificeerd monteur naar komt kijken. U wilt advies of direct een oplossing zodat u niet zonder koffie zit.

In 3 stappen naar een lekkere kop koffie

1

U neemt contact op of laat uw gegevens achter via deze website.

2

Wij hebben contact om uw vragen of wensen te inventariseren.

3

We maken een afspraak en leveren de service die het beste bij u past.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn koffieprobleem opgelost?

Wij horen graag wat uw koffieprobleem is. Werkt de automaat niet naar behoren? Dan kunnen wij u misschien wel telefonisch ondersteunen óf wij sturen een monteur. Heeft de automaat onderhoud nodig? Dan komen we dit bij u op locatie uitvoeren. Is er reparatie nodig? Dan nemen wij de koffieautomaat mee, verzorgen de reparatie en komen de gerepareerde automaat dan terugbrengen.

Kan ik een vervangende koffieautomaat krijgen?

Jazeker. Als wij uw automaat moeten meenemen voor reparatie, zorgen wij dat u een premium koffieautomaat ter beschikking krijgt. Zo zit u nooit zonder koffie.

Hoe werkt het als ik een nieuwe koffiemachine wil?

In het geval dat uw koffieautomaat niet meer naar behoren werkt door ouderdom of een niet te repareren schade, zullen wij pro-actief meedenken met een oplossing. Wij werken samen met veel koffiemachine merken waardoor wij uitstekend op maat kunnen adviseren en u brede keus heeft.

Laat ons uw koffieproblemen oplossen

Neem contact op